sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Harjalaatikko

Aina kun Poby on viikonlopun laitumella, käytän ajan hyödyksi ja huollan, sekä järjestelen sen tarvikkeita. Tälläkertaa kävin harjat läpi, kun saimme uuden harjalaatikon ja uusia harjoja.

Löysin aamulla koirien laatikosta uuden näköisiä hevosen harjoja ja siitä innostuneena lähdin etsimään myös uutta harjakoria. Sopivaa ei tuntunut löytyvän, vaikka etsin ympäri taloa ja juuri silloin naapurimme tulivat tervehtimään ja sattumalta tuomisenaan mikäs muu kuin harjaboxi täynnä harjoja! Naapurin Henna oli päättänyt luopua heppatarvikkeista ja ajatteli että minulla olisi niille käyttöä. SIISTII!!! 

Olisin heti halunnut jäädä järjestelemään uutta harjaboxia, mutta olimme juuri lähdössä tallille estekisoihin. Kisojen jälkeen otin kaikki Pobyn nykyiset harjat tallilta kotiin ja kotona kävin kaikki uudet ja vanhat harjat läpi. Kuvissa kaikki harjat ryhmittäin. 

Kiitos vielä naapureille ihanasta yllätyksestä, nyt Perfect Boylla on myös täydellinen harjasetti!!!


Minä järjestelemässä uutta harjalaatikkoa.
Pölyharjat
Juuriharjat
Magic Brush - poistaa kaikenlaisen lian tehokkaasti, mun lemppari! 
Pehmeät harjat
Piikkisuat
Kumisuat
Kaviokoukut 
Erikoispuhdistukseen kumiharja, joka poistaa karvat satulahuovasta, loimista, sekä vaatteista ja vesiviila, joka poistaa veden hevosesta pesun jälkeen, keksin vesiviilalle toisenkin käyttötarkoituksen paksun kuran ja saven puhdistamiseen hevosen karvasta - TOIMII!
Päänharja, kampa ja kuminauhoja letitykseen.
Loput harjat kokosin koirille, ette uskokaan miten paljon Tofusta ja Ponkesista lähtee karvaa!!!
:D
Harjaboxia avatessa tunnelma on kuin avaisi tallin oven. <3

©Saga


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti